Proteseafdeling

Proteseafdeling


Skive Brystprotese Center


I vores brystprotesecenter i Skive kan vi være behjælplige med at vejlede, tilpasse og finde den helt rigtige protese til dig. Vi fører alle AMOENAS brystproteser. AMOENA er det mest innovative mærke indenfor brystproteser.

Brystprotesecenter Skive har kunder fra alle dele af Danmark. Vi sender også gerne til alle dele af landet. Vi har også en netbutik hvor vi har et kæmpe udvalg af lingeri og badetøj med lommer til brystprotese bla. fra Amoena, Anita, Damella, Wiki & Trofé


Amoena

Ikke alle har de samme behov eller samme størrelse og facon, når det drejer sig om brystproteser. Derfor er det vigtigt at du får den rette vejledning   

Via linket herunder kan du se de mange forskellige muligheder indenfor proteser, som Amoena tilbyder.


Lingeri & Badetøj m/ Lommer


Amoena producerer, foruden brystproteser, også Amoena  lingeri og Amoena badetøj. Her kan du finde bh'er og badetøj med lommer til brystproteser. Også Anita har en lingeri & badetøjsserie med lommer til protese. Denne kalder de Anita Care. det er vigtigt at have en god og støttende bh- også når man bære brystprotese. Andet andet mærke der gør sig gældende, når vi taler om bh'er og badetøj med bøjle er Trofé - et mere prisvenligt valg af BH'er. 

Bevilling & Ansøgning


Alle Borgere har frit leverandørvalg af kropsbårne hjælpemidler. Derfor står det dig frit for at vælge den leverandør, der har den største viden og ekspertise samt det bedste og største udvalg både af brystproteser, proteselingeri & protesebadetøj.


KONTAKT - Else, Gitte & Sabine

Vi er klar på telefonen og i butikken hverdage & lørdag


Ring til os på 97520407 eller skriv til os på info@inshop.dk

VI SENDER GERNE OVER HELE LANDET -HUSK at det er dig og kun dig der bestemmer hvor du vil købe din protese- så hvorfor ikke få den hvor der er størst udvalg og professionel ekspertise

Vi kan hjælpe og vejlede mht. de gældne regler i forbindelse med ansøgning og bevilling. Vi kan samtidig vejlede dig i valget af brystprotese og BH, således at du får det produkt der er bedst egnet til dig og som DU synes bedst om.


INSHOP BRYSTPROTESE CENTER SKIVE  Er den nye leverandør indenfor brystproteser på FYN

Kontakt os på tlf. 97520407 for at få en snak om de nye brystproteser og det nye lingeri.

Vi kommer også gerne til Fyn hvis nogen evt. kan samle en gruppe som gerne vil have demonstreret de nye produkter indenfor brystproteser og lingeri.


Kommunerne vil helst at man selv søger digitalt om en ny brystprotese, men har du problemer så bare ring så skal vi nok hjælpe dig.